Inspiration till gardiner

Less på gardinerna som hänger i fönstret och de som ligger i lådan nerpackade sen förra bytet? Har du bytt inredning, målat om eller förändrat något som gör att nuvarande gardinerna inte passar längre?

Våra egna inspirationssidor

» Mörkläggande gardiner

» Sidengardiner

» Sammetsgardiner

» Julgardiner

» Köksgardiner

» Ljuddämpande gardiner

» Sovrumsgardiner

» Rostfärgade gardiner

» Greige gardin

» Ekologiska gardiner

» Lantliga gardiner

» Gratis tygprover

» Voilegardiner

» Randiga gardiner

» Mönstrade rullgardiner

» Gardiner med volang

» Vattenavvisande gardiner

» Gardiner med Dinosaurier

Mer inspirerande källor till gardiner på nätet

För att hämta lite ny inspiration kan vi behöva kika på vad andra har gjort. Här följer ett par länkar till inredningsbloggar och andra hemsidor kring gardiner.

Gardinmakaren inspirerar med styleguides

Gardinmakaren är en specialbutik i Stockholm som säljer gardiner och solskydd. På deras hemsida finns ett riktigt bra bildbibliotek med massor av olika, kreativa gardinkreationer. Här kan du hitta bilder på allt från panelgardiner, hissgardiner och lamellgardiner till plisségardiner, silhouette och facette. Väl värt ett besök för att insupa inspiration inte bara till gardinerna men också till inredning i övrigt.

Stylerooms inredningsalbum med gardiner

Redan 2007 såg StyleRoom dagens ljus och är idag åtminstone Europas största inspirationsbank med bilder från dess användare. Sajten drivs av 4 st som länge jobbat inom web- och media. På StyleRoom finns mängder av bra bilder och fotoalbum allt fokuserat kring inredning. Sajten har många användare och fylls ständigt på med nya inspirationsbilder.

Som medlem kan man diskutera med andra i forumet, lägga upp egna bilder och behöver man hjälp finns funktionen "Hjälp-mig", där man kan få hjälp av andra.

Om du vill gå direkt till inspirationsbilder för gardiner har du här länkarna:
http://www.styleroom.se/inspiration/gardiner
http://www.styleroom.se/tags/gardiner

Tips och trix för gardiner och heminredning

» Snabbfållningsband