Billiga gardiner online

Det finns ett par bra butiker online där man kan köpa gardiner billigt. Nästan alla de klassiska postorderföretagen har sitt sortiment och katalog på nätet. Det är minst lika enkelt, om inte enklare, än att beställa från katalogen.

Det finns att köpa allt från gardinlängder, set, kappor och hissgardiner till gardinstänger och omtag. Om du vill sy dina gardiner själv finns det att köpa billiga gardiner på metervara i lite olika bredder.

Nätbutiker som säljer billiga gardiner

Jotex har mycket gardiner!

Kanallängder, öljettlängder, knytbandslängder, kappor, bågar, omtag och tofsar. You name it – Jotex har det. Här finns det riktigt bra möjligheter att söka fram precis det som passar. Man kan filtrera på färg, längd, bredd och typ av gardin. Varje val kan kombineras med andra val. Är du ute efter gardiner som är 220 långa och rosa klickar du på det och vips uppdateras listan och gardinbilderna så du bara ser just det som matchar det du söker.

Jotex är Sveriges största nätbutik för hemtextil och framförallt när det gäller just gardiner. Här finns både färdigsydda gardiner och metervaror och tillbehör för dig som vill sy egna gardiner.

Cellbes Postorder

Cellbes har funnits med länge och har en nätbutik full damkläder, herrkläder, skor och accessoarer. Där finns också deras sortiment med heminredning och där ingår Gardiner som en egen kategori. Priserna är låga, de har tydliga bilder och det är enkelt att beställa.

http://www.cellbes.se/hem-gardiner-285

Bonprix säljer också gardiner

Om du gillar färg ska du definitivt besöka Bonprix och kika på deras gardinsortiment. I menyn där kan man välja att sortera ut alla gardiner på färg och det finns många olika färger att välja bland. Bonprix säljer hissgardiner, panellängder och även tjocka, ogenomskinliga insynsskydd. Där finns också gardiner för små fönster och massor av tillbehör. Priserna är låga och det är enkelt att handla online.

IKEA har gardiner till lågt pris

IKEA är en given butik att ta upp i sammanhanget billiga gardiner. De har ju det mesta riktigt billigt och i bra kvalité dessutom. På nätbutiken finns det gardiner, panelgardiner och rullgardiner. Alla produkter man ser går tyvärr inte att köpa online. Men med ett enkelt klick kan välja att endast de köpbara på nätet ska visas.

Även IKEA har valt att lägga in färgfilter, vilket gör det enkelt för dig som är ute efter en speciell färg på gardiner. Man kan också ställa in prisintervall och välja att se endast de under, över eller mellan två priser.

Direktlänk till IKEAs gardiner

Att tänka på vid köp av gardiner billigt online

När man handlar online kan det vara bra att kolla efter ett par saker innan man bestämmer sig för vilken butik man ska handla på.

Bra betalningsalternativ är en viktig sak att titta efter. Ett företag som har många olika betalsätt inger förtroende eftersom de ansträngt sig för att göra det lätt för dig som kund att använda det du känner dig trygg med.

Många tycker det är viktigt att man får se och känna på produkten innan man betalar. Betalning mot faktura är ett bra alternativ då. För att kunna handla mot faktura måste du uppge personuppgifter och det kommer att göras en kreditkontroll innan ditt köp godkännes.

Om du har betalningsanmärkningar nekas du köp och då återstår endast förskottsbetalning som alternativ.

Returvillkor är också viktigt att läsa igenom. Det kan ju hända att du beställt fel längd på dina gardiner och vill byta. E-butikerna med bästa villkoren bjuder på returfrakt, men det är inte alla som gör det. Returer vi reklamation och returer vid ångrade köp behandlas inte lika. Vid reklamation är det vanligt att nätbutiken tar på sig kostnaden, men i övrigt inte.

Ångerrätt gäller alltid vid distanshandel och ska vara som minimum 14 dagar. En del nätbutiker har extra tid för att du som kund ska ha god tid på dig att få varan, känna på den och vara helt nöjd med ditt köp innan du betalar. Jotex har 30 dagars ångersrätt t.ex.